Werkwijze plaatsing/begeleiding vroegtijdige schoolverlaters

Voor het plaatsen van vroegtijdige schoolverlaters werkt de Zentro Group volgens een stappenplan op basis van de Individuele Trajectbegeleidingmethode (ITB). De ITB wordt in veel organisaties toegepast. Het is een werkmethode om samen met de vroegtijdige schoolverlater doelen vast te leggen, te bewaken en te kunnen evalueren.

 

Voordelen voor uw bedrijf

Zentro Group nodigt de schoolverlater vrijblijvend uit voor een kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek vindt plaats op de school waar de vroegtijdige schoolverlater vanaf komt. Hierna volgt een tweede afspraak om een beter beeld te krijgen van de eigen toekomstplannen van de schoolverlater. Dit gesprek vindt plaats op een externe locatie in een informele sfeer. Wij werken eerst aan het wederzijds vertrouwen vooraleer het traject gestart kan worden.

Het voordeel van samenwerken is dat u eenvoudig aan gemotiveerd personeel kunt komen. Wij bieden u kandidaten aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. Deze medewerkers worden persoonlijk door ons begeleid. De continuïteit van uw bedrijf blijft gewaarborgd door regelmatig nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. 

Ik wil meer weten over het ITB-Traject.

Vraag een vrijblijvende informatie aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct uw vacature aan. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bel mij terug

Naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?