Werving en Selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen? Wij helpen u graag met de werving en selectie. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart. Wij doen voor u een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan u voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken. Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen
  • Alle zorgen worden u uit handen genomen
  • U bespaart tijd en kosten
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • Expertise in verschillende branches
  • No Cure No Pay

No cure no pay

Bij werving en selectie opdrachten werken we altijd volgens het no cure no pay principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aangaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Wilt u een medewerker eerst goed leren kennen voordat u hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar bij u detacheren voordat u een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

Wat kost een medewerker?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een duidelijk voorstel.

Direct vacature plaatsen?

Meld direct een vacature aan dan vullen wij hem snel in!

Bel mij terug

Naam

E-mail

Telefoon

Wanneer bent u het beste bereikbaar?